Prefabrik Ev|3A PREFABRİK

Son dönemlerde değişen mimari tasarım anlayışı, prefabrike ev fiyatlarında da kendini göstermeye ve şıklığı ile dikkat çeken modeller ortaya çıkarmaya başladı. Prefabrike ev tasarım denildiğinde zihinlerde beliren; düz ve detaylardan uzak tasarım anlayışını yıkan uygulamalar ve detaylar, şık ve modern prefabrike yaşam alanlarının oluşturulmasını sağlıyor.

Prefabrike tek katlı veya iki katlı olarak iki farklı planlama seçeneği sunan standart tasarım evler, isteğinize ve beğeninize göre teras, veranda, balkon gibi kullanışlı alanlara sahip.  Renk seçenekleri, dış cephe uygulamaları ve mimari görünümleri; modern tasarım anlayışını yansıtıyor.

62m2.Prefabrik Ev

Modern ev tasarımlarında yer verilen geniş pencere detayları, ahşap detay uygulaması ve iki renk seçeneği ile tasarlanan dış cephe görünümü; standart tasarım prefabrike evlerde de yer verilen detaylardan oluyor.

58m2. Prefabrik Ev

Hem kullanışlı hem de şıklığı ile kusursuz bir yaşam alanına sahip olma fırsatı sunan standart tasarım prefabrike ev modelleri, farklı büyüklükte ve farklı tasarımlara sahip zengin model seçeneği sunuyor. Tasarım prefabrike ev fiyatları ve modellerini web sitemizden (wwww.prefabrikvar.com) inceleyebilirsiniz!

117m2. Prefabrike yazlık ev

Normal evlere göre daha düşük maliyetli olan prefabrike evlere talep her geçen gün artıyor. Sizde bu evlerden birine sahip olmak istiyorsanız, İstanbul’da prefabrik ev yapan firmalar listesine tıklayın Ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken prefabrik evlere olan ilgi sürekli artıyor.

Özellikle ev almak için kısıtlı bir bütçeye sahip olanların ilk tercihi olan bu evler, kısa zamanda yaşama başlama imkanı da veriyor. Öyle ki, bir prefabrike ev ortalama 15 ile 40 gün arasında hazırlanıp monte edilebiliyor. Deprem açısından da güven veren prefabrike evlerle deprem korkusu ortadan kaldırılıyor. İstenilen boyut ve ölçülerde yapılabilen prefabrike evleri yapan firmaları derledik. İşte sonuçlar…

40m2. Prefabrik Ev
53m2 Prefabrik Ev
130m2.Prefabrik Ev